† IN MEMORIAM ♥ VERMIST: HOND ALEGRÍA (chip) gest. teef, beige (paars en gemeleerde ring bandje) UTRECHT UT La Traviatadreef 17/11/16

UPDATE 27/11/16 : Alegría zou zijn gesignaleerd in Lage Vuursche

ALEGRÍA OP FACEBOOK

“Vanmiddag bericht gekregen dat Alegria is gevonden. Helaas overleden. Ze heeft zich vastgelopen in de lange riem, welke ook de oorzaak was dat ze is weggelopen.

Ze is gevonden op een plek waar zoveel mensen hebben gezocht, De medewerkster van de dierenambulance is gebeld door een boer welke een hek aan het vernieuwen was en haar heeft gevonden. Ze was van de weg af niet te zien.

Mijn meisje wat een gruwelijke dood moet je hebben gehad. Je mandje stond nog steeds klaar en de deur zou altijd voor je open blijven. Maar helaas je komt niet meer terug. Je bent nu bij Fin en Allegria en je hoeft niet meer bang te zijn voor de mens.

Ik wil alle mensen heel hartelijk bedanken voor de steun die ze ons hebben gegeven met het zoeken en flyeren van de poster.

Ook heb ik nog een verzoekje als je een flyer ziet hangen van Alegria willen jullie die dan verwijderen. Alvast bedankt.”

Plaats een reactie